Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönet

2010.06.14

Tisztelt Szülők!

Szeretném értesíteni Önöket,hogy a június 12.-ei összejövetelkor érdemben tudtunk előre haladni terveinkkel. Bár sokan nem voltunk,de az a pár ember sok segítséget és ötletet adott nekünk. Büszke vagyok rájuk és hiszem hogy hamarosan Önöket is közöttünk köszönthetjük gyermekeikkel együtt.

Ezen kis írásomban meg is ragadnám a lehetőséget,hogy megköszönjem segítőimtől a támogatást:

Köszönöm Kele Máténé Veron néninek és Bocsi Jánosné Ica néninek a népdalok gyűjtését és azt a munkát,hogy az első kérésemre gyűjtötték a népdalokat, népi játékokat.

Köszönöm Hegyiné Piroska néninek, hogy szombaton a nagy meleg ellenére fel biciklizett és ötleteivel és felajánlásával (foglalkozások levezetése, tanítás)  biztatott minket,hogy jó irányba indultunk el.

Köszönöm Szabó Beátának,hogy biztosította a klubházat számunkra illetve,hogy segítségét felajánlotta a későbbiekben is.

Köszönöm dr. Kovács Dénes jegyző úrnak és feleségének,hogy megjelentek és sok ötletet adtak illetve majdan a foglalkozásokon mankóként mellettünk állnak.

És végül de nem utolsó sorban köszönöm előre is azon emberek segítségét,akik más elfoglaltságuk miatt nem tudtak ott lenni az összejövetelünkön, de a későbbiekben segítségüket felajánlva mellettünk állnak majd.

Köszönöm a Szélcsikó tábor tulajdonosainak: Lászlónak és Zsuzsának, hogy ők is igen aktívan részt vettek a megbeszélésben és a majdani munkákban is kiveszik részüket.

Tudom,most ez furcsa,hogy ezek a köszönetek most jelennek meg,de én szükségét találtam,hogy megosszam olvasóimmal a gondolataimat.

 

Köszönöm a figyelmet: Tisztelettel: Józsáné Kati

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.