Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Burgonyagánica sonkával

2011.01.08

 

 

 

 

Burgonyagánica sonkával recept

Hány személyre:

» 1 kg burgonya

» 20 dkg liszt

» 1 hagyma

» 60 dkg füstölt sonka

» fél dl olaj

» 1 dl tejföl

» pirospaprika

»

A burgonyát megfőzzük s vízben, majd kevés víz hozzáadásával áttörjük, hozzáadjuk a lisztet. A felaprított hagymát megpirítjuk az olajon, és az ebbe mártogatott kanállal galuskákat szaggatunk a burgonyás tésztából, majd egy zsiradékkal bélelt tepsibe tesszük, tetejüket pirosra sütjük és s tejöllel és sonkával fogyasztjuk.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.