Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.03.15. községi ünnepség

A mai napon megrendezett községi ünnepségről két szó jut eszembe: összetartás, profizmus.

 

Ezen a napon részesei lehettünk annak,hogy igen is szüksége van a falu lakosságainak színvonalas műsorra. Igen is össze tudtunk fogni.

 

A műsor profi szinten volt leszervezve.  A gyerekek roppant színvonalas műsorokat adtak elő:

Az óvodás csoport új műsorral készült. Itt köszönném meg Laczkó Györgyné Marika óvónőnek,hogy ilyen színvonalas műsort adtak elő óvodásaink.

 

Az iskolások műsora is lenyűgöző volt. Szemmel látható volt,hogy nagyon sok energia, idő volt bele fektetve.  A műsor főszervezőjének Tóthné Ónódi Nóra tanárnőnek szeretném megköszönni a színvonalas előadást. Az előadáson elmondták a közreműködők névsorát. Én szeretném még pluszban megköszönni a segítséget Köcze Ildikónak,aki első kérésemre hajlandó volt kicsiny falunk gyönyörű népviseletét magára ölteni és megköszönném a 3-4. osztályos fiúknak-lányoknak, akik az ajtóban fogadták az embereket. Felsorolnám őket: Horváth Orsolya, Fodor Barbara, Apró Dominika, Benyó Napsugár, Kocsis Blanka, Pogány Izabella, Tamási Máté, Kiss Péter, Toldi Gyula, Horváth Zoltán, Józsa Elek

Köszönöm a Vadvirág Nyugdíjas Klub férfi tagjainak a szép katona énekeket.

És végül de nem utolsó sorban köszönjük a helyi Polgárőrségnek,hogy a szórakozásunk alatt biztonságban tudhattuk autóinkat: Bagoly Pálnak és Micsinai Zsoltnak.

Példás összefogás volt, remélem ez az összefogás megmarad és más rendezvényen is lesz olyan probléma,hogy kiszorulnak emberek a műsorról és az előtérből kell nézniük a színpadi eseményekről.

 

 A fotók egy része megtekinthetők itt: (a többi feltöltése fokozatosan történik)

https://picasaweb.google.com/tapiosagihagyomanyorzok/20110315#

 https://picasaweb.google.com/tapiosagihagyomanyorzok/201103152#

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.